„Wings for Life Warm Up“ u petak 04. svibnja na terenima ŠC Višnjik

Vrijeme čitanja: < 1 min

Sportsku dobrodošlicu svim sudionicima ovogodišnje utrke „Wings for life“ koja se održava u Zadru 6. svibnja sa startom na Liburnskoj obali, pod gradskim zidinama upisanim na popis svjetske baštine UNESCO-a, poželjet će i ŠC Višnjik!

„Danima otvorenih vrata“ Grad Zadar i ŠC Višnjik obilježavaju završetak 2. faze obnove sportskih igrališta u kojima je za sve posjetitelje organiziran sportski, rekreacijski i zabavni program pod nazivom „Wings for Life Warm Up“.

Već u petak 4. svibnja, u poslijepodnevnim satima, svi posjetitelji i sudionici utrke „Wings for Life“, imat će prigodu zagrijati se i pripremiti za svoju utrku uz aerobic, fitness, boks military, insanity i zumbu s profesionalnim trenerima. Zajedno s   rekreativcima svih dobnih skupina, imat će mogućnost upoznati se s orijentacijskim kretanjem, sportskom i ritmičkom gimnastikom, borilačkim vještinama, sportskim penjanjem…

Večernji sati petka donose i glazbeni program u ŠC Višnjik gdje će s početkom u 22 sata energični i rasplesani nastup održati „Indira Forza“, a za dobru zabavu bit će zadužen i zadarski band „Hot STUFF“, od 20 sati.

Košarkaški, malonogometni, odbojkaški i rukometni tereni u subotu tijekom jutra bit će mjesto sportskih natjecanja mladih zadarskih sportaša i sportskih škola u organizaciji Športske zajednice Grada Zadra, a za zagrijavanje pred utrku sudionici „Wings for Life“ tijekom čitavog dana imaju na raspolaganju novouređenu trim stazu s vježbalištem i atletski stadion.

Iz ŠC Višnjik poručuju kako se raduju dolasku zadarskih sportaša i rekreativaca na ovogodišnje Dane otvorenih vrata te pozivaju sudionike ove jedinstvene svjetske utrke humanitarnog karaktera na „Wings for Life Warm Up Zadar 2018.“

 

Foto: peka.visnjik.hr