KSV Zadar: Osam medalja Zadrana na Trofeju Beograda

Vrijeme čitanja: 2 min

Završen je Trofej Beograda, međunarodno natjecanje u skokovima u vodu. Na natjecanju je nastupilo 100 skakača iz 5 zemalja, Rumunjska, Bugarska, Mađarska, Hrvatska i Srbija. KSV Zadar predstavljali su Matej Nevešćanin, Diego Bajlo, Marko Huljev, Luigi Čurković, Bruna Huljev i Lora Magaš

Članovi KSV Zadar osvojili su 8 medalja od čega 6 zlata i 2 srebra.

U kategoriji mlađih juniorki Bruna Huljev osvojila je prvo mjesto sa daske 1m i 3m. Lora Magaš je u kategoriji kadetkinja osvojila prvo mjesto u sinkro skokovima daska 3m sa Dora Toljenović iz Medveščaka. Sa daske 3m osvojila je četvrto mjesto, a sa daske 1m šesto mjesto.

U kategoriji kadeta najuspješniji bio je Matej Nevešćanin. On je osvojio prvo mjesto sa daske 1m i 3m dok je u sinkro skokovima daska 3m osvojio drugo mjesto u paru sa Jan Mufić. U istoj kategoriji Diego Bajlo osvojio je četvrto mjesto sa daske 1m dok je sa daske 3m osvojio šesto mjesto.

U kategoriji mlađih kadeta Marko Huljev osvojio je prvo mjesto sa daske 1m i drugo mjesto sa daske 3m. Luigi Čurković osvojio je deseto mjesto sa daske  1m i osmo mjesto sa daske 3m.

U kategoriji početnika Karlo Perić je sa daske 1m osvojio osmo mjesto.

Iduće natjecanje je treće kolo Alpe Adria natjecanja koje će se održati u Zadru za tri tjedna. Ove godine natjecanje je ušlo u LEN kalendar te će na njemu nastupiti 160 skakača iz 9 zemalja, 15 klubova te tri nacionalne vrste. Osim domaćih skakača nastupit će skakači iz, Rusije, Gruzije, Francuske, Turske, Mađaske, Austrije, Poljske i Srbije. KSV Zadar predstavljati će dvadesetak skakača svih uzrasta.