Obilježena 10. godišnjica smrti Hrvoja Ćustića

Vrijeme čitanja: < 1 min

Na današnji dan prije 10 godina Zadar je izgubio svog Hrvoja. Trećeg travnja 2008. Hrvoje Ćustić preminuo je u zadarskoj bolnici od posljedica ozljeda glave zadobivenih udarcem u zid na prvenstvenoj utakmici između Zadra i Cibalije odigranoj 28. ožujka.

Zadar i Hrvatska, a prije svega Hrvojeva obitelj i prijatelji, pretrpjeli su nenadoknadiv gubitak. Hrvoja nam ništa ne može vratiti, ali zato svake godine čuvamo uspomenu na njega – sjajnog sportaša i čovjeka, kojega nam je sudbina uzela sa svega 24 godine.

I ove godine Nogometni klub Zadar obilježio je ovu tužnu obljetnicu polaganjem vijenaca, paljenjem svijeća i molitvom na mjestu Hrvojeva stradanja na stadionu Stanovi te na njegovom posljednjem počivalištu u Murvici.

Hrvoju su se došli pokloniti mnogi, a oni koji fizički nisu mogli biti u Zadru, sjetili su ga se na druge načine i putem društvenih mreža. Ovim putem NK Zadar želi se zahvaliti svima koji čuvaju uspomenu na našeg Dvanaestog anđela.

Također, pozivamo sve Zadrane i prijatelje nogometa da u subotu, 7. travnja u 16:30 sati dođu na Stanove, jer ćemo nadolazeću prvenstvenu utakmicu igrati u Hrvojevu čast. Bit će to još jedna prilika da mu zaplješćemo na mjestu koje je najviše volio.

Tekst i foto: NK Zadar