18 tra 2021
G. Reljić: Svaka pobjeda veseli pa tako i ova protiv Thompsona
Borilački

G. Reljić: Svaka pobjeda veseli pa tako i ova protiv Thompsona

Zadarski borac Goran Reljić nastupio je u Liverpoolu te je po drugi put uspio obraniti  poluteškaški BKB pojas. U meču golim šakama bio je bolji od Engleza, Kevina Thompsona koji je upao kao zamjena za Phila Baronija s kojim je meč bio prvotno dogovoren.

Slavio je Goran prekidom nakon dvije runde.

„Uvijek sam sretan kada upišem novu pobjedu pa sam i sada. Što se tiče samih dojmova, nije mi jasno zašto je ova borba uopće privukla toliko medijske pažnje. Pretpostavljam radi Baronija s kojim sam se trebao prvotno boriti. Ipak je riječ o borcu koji ima veliko ime u Americi. Dvorana je bila ispunjenija nego zadnji put tako da sam zadovoljan odazivom engleske publike“.

Nešto o samom meču.

„U početku sam napravio glupu pogrešku jer sam se zaletio u uličnu tuču s njim a to nije bio dio plana. Tek sam se u drugoj rundi uključio u borbu kako treba i počeo raditi taktički kako smo se i dogovorili. To je vrlo brzo i dalo rezultata, stigao sam do novog slavlja“.

Nova borba kada bi mogla biti.

„Sljedeća će biti po MMA pravilima  a dogovorena je za 21. svibanj. Odradit ću dobre pripreme kako bi ju dočekao što spremniji“.