V. Simunić: “Nadam se da ćemo u novom Uskrsu i mi uskrsnuti!”

Vrijeme čitanja: 2 min

Nakon što su u subotu u Blatu uspjeli doći do slavlja nad Zmajom, nogometaši Zadra jučer su u zaostaloj utakmici 20. kola 3. hnl jug na svojim Stanovima pobijedili i sinjskog Junaka. Uvjerljivo, rezultatom 4:1.

Na taj način odigrao se upravo onakav scenarij kakav je trener Zadra Vjeran Simunić priželjkivao prije početka utakmice na Korčuli. Šest bodova iz dvaju utakmica koji su uistinu veliki poticaj za ono što njegove nogometaše očekuje u nastavku sezone. Zadrani su unatoč nešto lošijoj igri i jučer uspjeli postići četiri gola čime su nastavili sjajan niz u kojem su u proljetnom dijelu sezone već 18 puta tresli suparničku mrežu.

Evo što je Simunić izjavio po završetku dvoboja:

“U vrlo kratkom vremenu ćemo odigrati tri utakmice koje su nam izuzetno važne. Nakon putovanja na Korčulu gdje smo morali pobijediti, i gdje smo pobijedili, danas smo imali praktički istu situaciju i opet smo uspjeli doći do slavlja. Sad igramo još jednu utakmicu u subotu i ako Bog da i opet ćemo pobijediti. Imamo cilj osvojiti iz ove tri utakmice devet bodova, a šest smo ih već uzeli. To je sve kao domino. Kad padne prvi ostali padaju redom. Vjerujem kako ćemo ovaj Veliki tjedan zvršiti s pobjedom protiv Imotskog i onda se početi spremati za Neretvanca.

Nadam se da ćemo u novom Uskrsu uskrsnuti i mi i krenuti po nove pobjede. Mi smo već nekoliko dana u karanteni. I oni koji igraju i oni koji ne igraju. Živimo kao jedna obitelj. Ići ću osobno pogledati Imotski sad ovo kolo kako igra i nadam se da ćemo se dobro pripremiti za njih i uspjeti i na toj utakmici doći do tri boda. Ali to je samo “pinkica” u mozaiku kojeg moramo posložiti do kraja. Ja bih čestitao svojim igračima na tri boda koja su u ovom trenutku najvažnija. Drago mi je i da smo u ovom trenutku postali momčad koja je postigla najviše golova u ovom natjecanju”, zaključio je Simunić.

 

Foto: Sport023