“Donatovci” izborili povratak u Superligu sa svih osamnaest ostvarenih pobjeda

Vrijeme čitanja: < 1 min

S dvije nove pobjede stolnotenisači Donata na najbolji mogući način zaključili su za njih briljantnu sezonu u natjecanju Prve lige. Zadrani su u svojoj dvorani bili bolji od Srdoča 4:1 te Pule 2 istim rezultatom 4:1.

Tako su sezonu završili s maksimalnih 36 bodova. Iz svih 18 utakmica koliko su odigrali izašli su kao pobjednici.

„Presretan sam i prezadovoljan načinom kako smo odradili cijelu sezonu. Kapa do poda mojim igračima, od prvog do zadnjeg kola bili su na najvišem nivou i rezultat toga se vidi. Ispunili smo svoj cilj a to je povratak u elitni rang hrvatskog stolnog tenisa, Superligu“ – rekao je trener STK Donat, Davor Karlović.

Je li već sada rano okrenuti se i tom natjecanju.

„Još malo ćete pričekati s onim konkretnim informacijama. Prvo ćemo obaviti razgovore s igračima koji su iznijeli teret ove sezone Tomislavom Zubčićem i Ivanom Zeljkom. Želimo ih zadržati i nadam se da će tako i biti. Tu je i Antonio Goja koji je imao dobrih susreta ove godine ali po meni on može još puno više. Znači, vrlo skoro bit će poznat i naš sastav za narednu sezonu. Vjerujem da ćemo biti respektabilan prvoligaš i tvrd orah svim suparnicima“ – završio je Karlović.