11 kol 2022
Odlični nastupi članova TK Zadar na turniru u Imotskom
Borilački

Odlični nastupi članova TK Zadar na turniru u Imotskom

Članovi Taekwondo kluba Zadar nastupili su u Imotskom na 12. Memorijalnom turniru Josip Jović, natjecanju za mlađe kadete (9-11 god.), kadete (12-14 god.) i juniore (14-17 god.).  Sudjelovalo je 315 natjecatelja iz 26 kluba iz Hrvatske i BiH. Zadrani su nastupili sa 7 kadeta i juniora. TK Zadar se u ukupnom poretku  plasirao na visoko šesto mjesto.

Kod kadeta: Karlo Uskok (-37 kg) u finalu je pobijedio 16:12 i osvojio svoju prvu kadetsku zlatnu medalju.  Kod kadetkinja najbolja je bila Paola Tomrecaj (-44 kg)i uz dvije pobjede osvojila je prvo mjesto. Megi Lerga (+ 59 kg) s jednom pobjedom osvojila je srebro. Nora Milolović(- 55kg) također uz jednu pobjedu je osvojila srebro. Prvi put je u kadetskoj skupini nastupila i Rea Marcelić (- 33 kg) i uz dobar rad ipak je izgubila u polufinalu te je osvojila brončanu medalju. Kadeti i Kadetkinje ekipno su osvojili pehar za osvojeno drugo mjesto.

Kod Juniorki nastupila je Ariana Oreč ( – 63 kg ) koja je uz dvije pobjede s velikom razlikom i prekidima osvojila zlato i pehar za najbolju juniorku turnira. Teuta Uskok (- 55 kg) je izgubila u polufinalu i osvojila broncu.