Sportski vikend: Sretno naši na putu prema novim pobjedama

Vrijeme čitanja: 2 min

Nakon stanke nastavlja se natjecanje u Trećoj HNL. Nogometaši Zadra na Stanovima će ugostiti momčad Primorca iz Stobreča. Utakmica počinje u 15 sati.

U subotu su na rasporedu dvije utakmice 6. kola Hrvatske lige u sjedećoj odbojci. U 10 sati sastaju se OKI Zadar i OKI Zagreb, a u 11 sati igra se susret između KSO Knin i OKI Zagreb. Obje utakmice igrat će se u pomoćnoj dvorani 1.

U subotu i nedjelju na rasporedu je novo kolo županijska lige najmlađih kadeta. U subotu se u 08:45 sastaju ŠK Zadar Cure i KK ABC, a u 10:15 ŠK Zadar I i KK Škabrnja. Obje utakmice se igraju u dvorani broj 3.

U nedjelju su na rasporedu četiri utakmice u 09:00 sati KK Voštarnica- KK Bibinje, u 10:00 sati KK Sukošan – KK Tornado Zara, u 11:00 sati KK Biograd – KK Pakoštane svi susreti u dvorani broj 2, te još jedan ogled u 11:00 sati između KK Zara – KK Sonik Puntamika u dvorani broj 4.

Ovaj vikend igraju se i utakmice županijske lige mlađih kadeta, u subotu u 12:15 sati KK Zadar i KK ABC , a u nedjelju u 12:30 sati KK Voštarnica i KK Zara te u 14:00 sati KK Zadar – KK Voštarnica. Sve utakmice igraju se u pomoćnoj dvorani 2.

U subotu je s početkom u 15 sati u dvorani 4 na rasporedu susret druge odbojkaške lige jug između OK Zadar III i ŽOK Dubrovnik II. U 17 sati u dvorani broj 3 igra se 10. kolo A2 košarkaške lige jug između KK Sveučilište u Zadru i KK Solin.

U subotu se, također u 17 sati ali u dvorani 4, igra susret 9. kola prve odbojkaške lige za žene između OK Zadar i ŽOK Enna Vukovar.

Sportski program u nedjelju otvaraju kadeti Zadra i Dubrovnika svojim nastupom u 8. kolu jedinstvene kadetske košarkaške lige. Susret je na rasporedu u 13 sati u dvorani broj 3.

U 14 sati u dvorani 4 igra se susret županijske lige kadeta između KK ABC i KK Zara.

U dvorani Mocire u nedjelju 25.veljače s početkom u 10 sati održat će se Regionalno prvenstvo Hrvatske u hrvanju – jug. Kao i zadnji put, turnir ima humanitarnu notu jer se organizira prikupljanje pomoći za obitelj Petre Zrilić. Na ovom prvenstvu očekuje se 90-ak natjecatelja i natjecateljica svih uzrasta iz Splita, Šibenika, Gospića i Zadra. Natjecanje će biti organizirano na tri borilišta, a Hrvački klub Zadar predstavljat će tridesetak natjecatelja.

U nedjelju u 20:30 na rasporedu je utakmica 17. kola prve ženske košarkaške lige između ŽKK Zadar i ŽKK Split. Susret se igra u pomoćnoj dvorani 3.