29 ožu 2024
G. Jovančević: Dođite i dajte podršku zadarskoj djeci koja igraju odličan vaterpolo
Naslovna slider

G. Jovančević: Dođite i dajte podršku zadarskoj djeci koja igraju odličan vaterpolo

Dvanaesto kolo Triglav A2 regionalne vaterpole lige donosi ove nedjelje na zadarskom Višnjiku hrvatski derbi između Zadra 1952 i zagrebačkog Medveščaka.

Zadrani su još uvijek jedina momčad u ligi bez osvojenog boda te se nalaze na začelju. Njihov suparnik Medveščak je na sedmom mjestu u konkurenciji devet momčadi s deset osvojenih bodova.

„Medveščak je iskusan prvoligaš i jedan kvalitetan sastav. Međutim, mi igramo kod kuće, kao i uvijek naša želja je ista a to je pokuašati stići do pobjede. To je sportsko razmišljanje i jedino ispravno. U svaku utakmicu idemo s istom željom da iz nje izađemo kao pobjednici. Nadam se da ćemo konačno i uspjeti u tome. Još jednom napominjem neće biti lako, naš suparnik je dobar ali dečki će dati sve od sebe da osvoje prve bodove“ – ističe trener VK Zadar 1952, Goran Jovančević.

Bilo bi lijepo da se na tribinama okupi i zavidan broj navijača.

„Apsolutno, iako mi imamo svoje vjerne navijače uz sebe uvijek i zahvaljujem im se na tome. Također, pozivam sve da dođu i pomognu nam. Imaju priliku na djelu vidjeti naše dečke koji igraju odličan vaterpolo ali im za prave stvari u ovom seniorskom svijetu nedostaje još malo iskustva i mišića. Do toga se ne dolazi preko noći. Mi rastemo svakog dana a rezultat toga i jesu pozivi za naše momke u razne reprezentativne selekcije. To je znak da smo na pravom putu, zato dođite i dajte podršku zadarskoj djeci“.

Utakmica između ova dva suparnika na rasporedu je od 18 sati.