Odbojkašice Drenove na Višnjiku nadigrale Zadranke!

Vrijeme čitanja: < 1 min

Odbojkašice Zadra porazom su otvorile doigravanje Prve domaće lige. Bolje od njih u dvoboju 7. kola bile su igračice Drenove koje su na Višnjiku zasluženo slavile s 3:0 u setovima.

Kada bi se gledao samo rezultat svakog pojedinačnog seta moglo bi se zaključiti kako su gledatelji imali prilike uživati u jednoj izjednačenoj i neizvjesnoj utakmici. Djelomično je i bilo tako.

No, odbojkašice Drenove igrale su s puno više strasti i želje što je pogotovo dolazilo do izražaja u onim ključnim trenucima kada su domaće igrači izgledale pomalo bezidejno.

“Gledale su u mene, kroz mene i to je najgore što se treneru može dogoditi. Malodušnost kod pojedinih igračica i igra bez volje i energije i onda se dogodi ovakva utakmica. Drenova je ovu pobjedu željela puno više, a moje igračice su odigrale tek toliko da odigraju i da sve skupa to što prije završi. Iskreno kažem, da mogu sve bi ih zamijenio i u ovih posljednjih pet utakmica do kraja sezone igrala bi potpuno druga ekipa”, poprilično kritički i s dosta žuči osvrnuo se na utakmicu i svoje igračice trener Zadra Robert Kresoja.
Kako Kresoja nema druge licencirane igračice za ovo natjecanje u nastavak doigrvanja ipak će morati ući s istim kadrom.

Kadrom koji je ove sezone, usprkos riječima prvog trenera, u više navrata prezentirao dobru odbojku i koji zasigurno može puno više od onog što je pokazao u današnjoj utakmici protiv Drenove.

Priliku da to i dokažu odbojkašice Zadra imat će već idući vikend kada u susretu 8. kola gostuju u Splitu kod vodeće ekipe prvenstva, Brda.

 

Foto: Sport023