16 kol 2022
Košarkašice Zadra dočekuju Brod na Savi: Nadamo se prvoj pobjedi u ovoj godini!
Košarka

Košarkašice Zadra dočekuju Brod na Savi: Nadamo se prvoj pobjedi u ovoj godini!

Košarkašice Zadra danas u dvoboju 15. kola Prve lige za žene na svom parketu dočekuju Brod na Savi. Zadranke u 2018. godini još uvijek nisu osjetile slast pobjede stoga u redovima trenerice Marije Mazije vlada opća mobilizacija uoči ove utakmice.

Četvrto mjesto, ono posljednje koje vodi u diogravanje polako im izmiče, i ukoliko žele završiti među ekipama koje će se ove godine boriti za naslov bodovi iz ovog ogleda nasušno su im potrebni. S druge strane, gošće se s tek jednom prvenstvenom pobjedom nalaze u opasnoj zoni ispadanja i svakako će pokušati učiniti sve ne bi li se pomaknuli prema gore te se odvojile od Dubrave na posljednjem mjestu.

 „Vrlo važan susret i za jednu i za drugu ekipu. Očekujem jednu tešku utakmicu po nas jer smo bili tri dana s kadetkinjama i nismo imali zajedničke treninge. Tek smo se jučer prvi put skupile u punom sastavu. No, nemam razloga da ne vjerujem kako će moje igračice vrlo hrabro ući u ovaj ogled i da ćemo skupiti snage da  ostvarimo prvu pobjedu u ovoj godini“, izjavila je Mazija.

Utakmica u dvorani 3 Sportskog centra Višnjik počinje u 20,15 sati.

 

Foto: ŽKK Zadar facebook