Bujas: Ne predajemo se dokle god postoji šansa

Vrijeme čitanja: < 1 min

Četrnaesto kolo HT Premijer lige donosi ovog utorka u Draženovom domu ogled između Cibone i Jazine Arbanasa. Domaćini su veliki favoriti u ovom ogledu i sve osim njihove pobjede bilo bi veliko iznenađenje.

„Zna se tko je i što je Cibona. Mi idemo u Zagreb rasterećeno, odigrati najbolje što možemo pa ćemo vidjeti gdje će nas to dovesti. Sigurno je da ćemo napraviti sve kako bi se gore prikazali u što boljem svjetlu“ – ističe trener Jazina, Luka Bujas.

Jazine nastavak prvenstva dočekuju u potpuno izmjenjenom ruhu. Puno igrača je pristiglo u njihove redove (Petani, Barry, Sarajlija, Kaštropil, Šango, Lisica, Atelj).

„Vodeći ljudi kluba napravili su odličan posao. Odlučeno je da idemo pokušati izboriti ostanak u ligi. Prinove koje su došle su odlične, dečki su izvrsni na treninzima i jedino što nam sada treba je još malo vremena da se uigramo“.

U biti za vas prvenstvo tek sada počinje.

„Istina, nakon Cibone, dolazi nam Hermes, zatim idemo na Baldekin kod Šibenika. Potom je stanka u prvenstvu kojoj se jako veselimo i onda idemo pokušati sve učiniti da izborimo ostanak u društvu najboljih hrvatskih momčadi. Neće biti lako ali ne predajemo se“.

Susret s Cibonom na rasporedu je od 17 sati.