Antonio Goja iz STK Donat: Nadamo se povratku u Superligu i to ćemo vjerojatno i ostvariti!

Vrijeme čitanja: < 1 min

Stolnotenisači Donata u nastavku Prve lige u 7. Kolu u svojoj dvorani na Bagatu dočekuju STK Zabok. Momčad koju su u prvom dijelu prvenstva u gostima svladali s 4:1. Nanizali su Zadrani nakon te utakmice još osam pobjeda bez ijednog poraza pa se pravom očekuje i nastavak tog niza.

„Pa očekuje se naravno. No, hoće li tako i biti vidjet ćemo sutra nakon susreta. Ovo je prvi dvoboj koji u ovoj sezoni igramo kod kuće i nadamo se da ćemo nastaviti tamo gdje smo stali prije ove prvenstvene stanke, odnosno s pobjedama. Zabok je jedna dobra ekipa. Imaju dva mlada dobra igra uz jednog iskusnijeg. Ali svejedno se nadamo pobjedi u tom dvoboju“, rekao je u najavi susreta treći igrač Donata Antonio Goja koji je u deset dosadašnjih utakmica upisao sedam pobjeda i tek tri poraza.

„Tako je. Zadovoljan sam tim ostvarenjem pogotovo kad se zna da nisam baš najbolje ušao u sezonu. Nakon četiri uvodna meča imao sam tek jednu pobjedu ali nakon toga su krenule i pobjede i sad je sve kako i treba biti.“

Zadrani nakon što su sve utakmice prvog dijela sezone odigrali u gostima sada će sve susrete drugog dijela igrati pred svojom publikom što je dovoljan poticaj da do kraja zadrže prvu poziciju te izbore nastup u Superligi iduće sezone.

„Pa nadamo se kako ćemo iskoristiti to naše domaćinstvo i stvarno vjerujem kako ćemo zadržati ovu našu prednost koju imamo i da ćemo ostati na prvoj poziciji i na kraju sezone. Nadamo se povratku u Superligu i to ćemo vjerojatno i ostvariti. Spremni smo za nastavak sezone što ćemo i pokazati već u ovoj utakmici protiv Zaboka“, za kraj će Goja.

Susret stolnotenisača Donata i Zaboka u dvorani Bagat počinje u 11 sati.

 

Foto: Sport023