18 kol 2022
I. Ninčević: Ako “padnu” Francuzi zlato je naše
Naslovna slider

I. Ninčević: Ako “padnu” Francuzi zlato je naše

Rukometnu groznicu koja vlada u Hrvatskoj radi Europskog prvenstva te igre naših izabranika s velikim iščekivanjem prati i donedavni član naše reprezentacije, Ivan Ninčević.

Oprostio se Ivan od aktivnog igranja rukometa, međutim, zna sve što se događa u i okolo reprezentacije.

„Tako je, to su sve moji prijatelji i sretan sam radi svake njihove pobjede. Bio sam u Splitu, gledao sam sve njihove utakmice i veliki sam optimist“.

Je li lakše igrati ili gledati.

„Ha, ha odgovor se zna. Ma kakvo gledanje, tu se cijeli živciram. Puno je lakše biti dio svega toga, vjerujte, prošao mi je taj film kroz glavu. To su bili pravi dani kojih se rado često sjetim“.

Igra Hrvatske do sada.

„Ma sve super do sada, osim te utakmice protiv Švedske što smo kiksali i doveli se u situaciju da moramo sve pobijediti. Igramo bez najboljeg našeg igrača Duvnjaka i izvlače dečki maksimum, skidam im kapu. Sad nakon ove pobjede protiv Norveške sigurno da su puni samopouzdanja, to nam i treba za ono što nas očekuje“.

A čekaju nas u sriijedu Francuzi.

„Naš stari rival koji i dlaje igra dobro. Fizički su strašno jaki što za naš stil igre i nije dobro baš. Međutim, puno nam znači ova pobjeda protiv Norveške, na njezinim krilima idemo svladati Francusku. Vjerujem u dečke, ako padnu Francuzi, idemo po to zlato sigurno“– na kraju će zadarski Killer, Ivan Ninčević.