27 velj 2024
M. Perinović: Drago mi je da sam ja proglašena najboljom pored toliko dobrih hrvatskih biciklista
Naslovna slider

M. Perinović: Drago mi je da sam ja proglašena najboljom pored toliko dobrih hrvatskih biciklista

Zadarska biciklistica članica BK Zadar, Maja Perinović od strane Hrvatskog biciklističkog saveza proglašena je najboljom biciklisticom prošle 2017. godine. Osvojila je Maja tri naslova državne prvakinje dok je bila i deseta na juniorskom prvenstvu Europe u Danskoj.

„Jako mi je drago što sam izabrana za tu nagradu pored svih biciklista pa čak i onih starijih koji voze na najvišoj svjetskoj razini. Drago mi je da Savez prepoznaje moj rad i rezultate i nadam se da će sličnih biti i u budućnosti. Sve ovo velika mi je motivacija za dalje“.

Briljirala je Maja i na prvenstvu Hrvatske u ciklokrosu održanom u Puli gdje je osvojila naslov državne seniorske prvakinje.

„Što se tiče državnog prvenstva u ciklokrosu održanog u Puli prije nekoliko dana zadovoljna sam nastupom, to mi je prvi naslov seniorske državne prvakinje. Staza je bila jako zanimljiva pa sam stvarno uživala u utrci. Osim mene istaknuli su se i drugi članovi BK Zadar te smo svi skupa odnijeli 5 državnih odličja i posebno priznanje za najbolji cestovni klub u 2017. godini“.

Što slijedi dalje.

„Sad nastavljam s pripremama za cestovnu sezonu koja počinje u 3. mjesecu i tijekom koje ću nastupati za BK Zadar te se nadam novim dobrim utrkama i postignutim rezultatima“.