04 lip 2023
I. Radetić: Medalja bi bila nešto sjajno, ipak, idemo mi korak po korak
Naslovna slider

I. Radetić: Medalja bi bila nešto sjajno, ipak, idemo mi korak po korak

Od danas do nedjelje u Splitu će biti održana završnica prvenstva Hrvatske u vaterpolu u konkurenciji juniora. Zadar 1952 se nalazi u grupi s POŠK-om, Medveščakom i Primorjem.

S velikim ambicijama Zadrani su otišli na ovu smotru, nadaju se svojim dobrim igrama i u konačnici i lijepom plasmanu.

„Sve najbolje što Hrvatska ima u tom uzrastu bit će u Splitu. Sama činjenica da smo mi opet tu, među osam najboljih u državi već je uspjeh. Nastavili smo nisku svojih dobrih igara i s velikim nestrpljenjem očekujemo ovo natjecanje“ – ističe Ivo Radetić, trener mlađih uzrasta u VK Zadar 1952.

Nekoliko riječi o skupini u kojoj se nalazite.

„Mogu reći da će današnji sraz s Medveščakom od 17 sati možda biti ključan za nastavak natjecanja. Trebali bi to dobiti i onda ćemo biti pametniji. POŠK-a smo pobjedili i u kvalifikacijama što znači da će to biti opet zanimljiv dvoboj. Primorje je tu u našoj skupini možda mali favorit ali to ništa ne znači“.

Rezultat koji se priželjkuje.

„Sportski se nadati medalji. To bi bilo nešto sjajno. Dečki su odlično trenirali i ovo prvenstvo jedva čekaju. Faktor sreće je također jako bitan. Neka oni daju svoj maksimum i ja ću biti zadovoljan, bez obzira koji na kraju završili“.