18 kol 2022
Djeca iz KK Pakoštane gostovala kod svojih vršnjaka iz KK Cedevita
Košarka

Djeca iz KK Pakoštane gostovala kod svojih vršnjaka iz KK Cedevita

Djeca iz KK Pakoštana već tradicionalno petu godinu za redom gostuju kod djece iz KK Cedevita. Posjet uvijek organiziraju oko blagdana tako da djeca dožive prekrasan Advent u Zagrebu. U tih nekoliko dana odigraju niz prijateljskih utakmica sa svojim vršnjacima iz Škole košarke KK Cedevita.

Tako su i ovaj put odigrali dvije utakmice u “Domu košarke Cedevita”, a dvije utakmice u OŠ Ivan Meštrović. U ta dva dana odigravanja susreta rezultat je bio u drugom planu, a djeca su pokazala da iz godine u godinu napreduju u usvajanju elemenata košarkaške igre.

Također, potrebno je spomenuti da kako djeca iz KK Pakoštane gostuju u Zagrebu tako i djeca iz KK Cedevite već petu godinu gostuju kod njih u Pakoštanima za vrijeme proljetnih praznika.

Kroz sve te susrete u kojima je osnovni cilj upoznavanje i druženje među djecom, razvila su se velika prijateljstva i to ne samo između djece već i samih roditelja.

Kad već spominjemo roditelje, ljudi iz KK Pakoštane na čelu s trenerom Dinkom Mandićem iskoristili su ovu priliku da se zahvale na gostoprimstvu roditeljima djece iz KK Cedevita, isto kao i ljudima iz KK Cedevite koji su im sve to omogućili, a posebno prof. Hrvoju Đuraku, treneru škole košarke KK Cedevita.