Humanitarna nota “Futsal Čarolije”. Pomozimo onima koji trebaju našu pomoć.

Vrijeme čitanja: < 1 min

Sve je spremno za još jednu Futsal Čaroliju koja će održati od 18. do 27. prosinca u dvorani Mocire.

O samom događanju više nam je rekao predsejdnik Udruge za mali nogomet Zadarske županije, Marko Šimurina.

„Imamo rekordnih 100 prijavljenih ekipa, od čega su 72 muške. Za razliku od prošle godine kad su išle na masovnost, djevojke su ove godine odlučne osvojiti turnir pa su koncentrirale snagu u šest ekipa. Drago nam je što će kao jedna momčad nastupiti KK Jazine-Arbanasi. U nizu humanitarnih akcija koje provodimo, ova je najjača i najveća, cilj nam je biti primjer i drugima, i na to sam ponosan“.  

Sav prikupljeni novac od turnira bit će namijenjen OŠ Voštarnica, oduševljenje nije skrivala ravnateljica škole, Irena Dukić.

„Ovo je prava čarolija jer je mali nogomet bitan za naš grad, okuplja puno mladih i starih, daje nam osjećaj zajedništva i jednakosti. Nadamo se da ćemo i uz pomoć ovih sredstava, nakon akcija koje smo već proveli, uspjeti omogućiti našim štićenicima nastavu dostojnu svakoga od njih“.

Drugu godinu zaredom održat će se i revijalna utakmica zadarskih nogometnih internacionalaca predvođenih Danijelom Subašićem i Ivanom Santinijem, koji će pod imenom Zadarska dica 23. prosinca u dvorani Mocire igrati protiv zadarskih nogometaša okupljenih pod ime OŠ Voštarnica.

ZADARSKA DICA: Danijel Subašić, Ivan Santini, Marin Tomasov, Antonini Čulina, Jurica Buljat, Igor Banović, Ante Puljić, Roko Mišlov, Krešimir Jaklin, Mate Duilo, Ivan Ćurjurić, Filip Ozobić, Jerko Mikulić. Treneri: Želimir Terkeš i Josip Bepo Bajlo

OŠ VOŠTARNICA: Krševan Santini, Vlatko Blažević, Marijan Buljat, Dragan Blatnjak, Božidar Miletić, Tomo Gluić, Dragan Župan, Frane Čirjak, Saša Bjelanović, Dominik Livaković, Josip Bilaver, Frane Ikić. Treneri: Ferdo Milin i Ivan Legati Đenkica

Izvlačenje parova održat će se u petak 15. prosinca mb a Trgu Petra Zoranića, prije početka koncerta grupe Forum.