Kresoja: Pobjeda u gostima kod Azene vrijedna je doigravanja

Vrijeme čitanja: < 1 min

Vrlo važnu utakmicu na svom putu ka doigravanju za Superligu odigrat će danas u Velikoj Gorici odbojkašice Zadra. Tamo ih očekuje zahuktala domaća ekipa Azene koja je nakon lošeg ulaska u prvenstvo, gdje je u prvih pet kola upisala svih pet poraza, sada u posljednja četiri dvoboja došla i do tri pobjede. Zadnju su upisali na gostovanju kod Drenove što je podatak dovoljan da se ova utakmica shvati i više nego ozbiljno.

Trener Zadra Robert Kresoja:

„Koliko sam imao čuti Azena se u međuvremenu od one naše utakmice kada smo ih na Višnjiku pobijedili s 3:0 pojačala s nekoliko svojih starijih igračica. Po rezultatima mi se čini da je to istina. Mi moramo u ovoj utakmici imati puno bolji pristup nego što ga inače imamo na gostovanjima. Pogotovo onaj koji smo imali na utakmici protiv Splita.”

Kresoja je naglasio i kako bi im pobjeda u današnjoj utakmici bila od uistinu velike koristi u borbi za osiguravanjem plasmana među prve četiri ekipe lige koje će nakon osnovnog dijela ići u doigravanje.

“Ne samo pobjeda već bilo kakav pozitivan rezultat je u našu veliku korist. I sada smo bodovno ispred njih ali da bi bili mjerodavni, odnosno da bi otišli na dovoljnu razliku trebamo ih pobijediti. Ili njih ili Đakovo kroz koje kolo u gostima. Igrat ćemo, borit ćemo se pa ćemo vidjeti što će biti na kraju utakmice.“

Utakmica u Velikoj Gorici između odbojkašica Azene i Zadra počinje u 19 sati. Recimo i kako odbojkaši Zadra svoj susret 10. kola igraju sutra u gostima kod zagrebačke Croatije.

 

Foto: Sport023