Dva zlata, jedno srebro i dvije bronce skakača KSV Zadar

Vrijeme čitanja: 1 min

U Zagrebu je održano 1. kolo Alpe Adria natjecanja u skokovima u vodu za sezonu 2017/2018.  Na natjecanju je sudjelovalo 135 skakača iz 10 klubova iz 4 države (Italija, Hrvatska, Srbija, Austrija).

Nastupilo je 11 kadeta i juniora KSV Zadar koji su postigli odlične rezltate. Osvojili su 7 medalja, od čega 2 zlata, 1 srebro i 2 bronce. .

Mlađa juniorka Bruna Huljev osvojila je drugo mjesto sa daske 1m i 3m.

U kategoriji kadeta najbolji je bio Matej Nevešćanin koji je osvojio prvo mjesto na obje discipline, daska 1m i 3m. Deigo Bajlo osvojio je četvrto mjesto sa daske 3m i peto mjesto sa daske 1m. Luka Živaljić osvojio je osmo mjesto na obje discipline.

Kadetkinja Lora Magaš osvojila je peto mjesto sa daske 1m i 3m.

U kategoriji mlađih kadeta Marko Profaca je osvojio prvo mjesto sa daske 3m i četvrto mjesto sa daske 1m. Marko Huljev osvojio je treće mjesto sa daske 1m i šesto mjesto sa daske 3m. Luigi Čurković osvojio je trinaesto mjesto sa daske 1m.

U kategoriji početnika nastupili su Anika Miočić, Patrik Samardžija i Karlo Perić sa daske 1m.  Karlo osvojio treće mjesto i svoju prvu medalju. Anika je osvojila deveto mjesto dok je Patrik osvojio deseto mjesto.

Djecu su na natjecanje vodili treneri Goran Cerovečki i Marko Sutlović.