Počinje novo izdanje “Kutije šibica”! MNK Super Chicks kreće u obranu prošlogodišnjeg drugog mjesta!

Vrijeme čitanja: < 1 min

Za trenutno jedinog nogometnog i malonogometno prvoligaša u Zadarskoj županiji MNK Futsal Super Chicks sutra započinje još jedna sezona u natjecanjima futsala za žene. Prvi nastup naše će djevojke imati na tradicionalnom zagrebačkom turniru „Kutija šibica“ gdje brane prošlogodišnje finale i osvojeno drugo mjesto. Utakmica prvog kola, odnosno šesnaestine finala na rasporedu je u nedjelju u 16 sati u dvorani na Peščenici, a protivnik je MNK Uspinjača iz Zagreba. Trener Chicksica, Luka Marinović.

„Za nas nepoznata ekipa koja se u natjecanje 1.HMNL za žene prijavila ove sezone. Nadamo se dobroj utakmici i prolasku u drugo kolo. Imamo sedam novih igračica za razliku od prošle sezone, tri cure više nisu s nama. Pojačali smo se na svim pozicijama od vratarke i šest mladih igračica kojima smo prvi futsal klub u karijeri. Nensi Adamović (vratarka i reprezentativka Hrvatske U-17 i povremena A reprezentativka), Josipa Burčul i Viktorija Kovač (reprezentativke U-17), te Ivana Ćubić, Kristijana Kolgjeraj, Petra Rudić i Tea Mikić.“

Osim nastupa na „Kutiji šibica“ Super Chicksice će ove sezone po treći put zaigrati i u natjecanju Prve hrvatske malonogometne lige za žene te na još jednom vrlo jakom turniru pod nazivom „Winter Cup“.

 

Foto: Futsal Super Chicks facebook