M. Rončević uoči Vala: Svom snagom po nova tri boda!

Vrijeme čitanja: < 1 min

U 15. kolu Treće HNL jug nogometaši Zadra pred svojom publikom dočekuju momčad Vala iz Kaštel Starog. Neizvjesnosti u današnjem dvoboju ne bi trebalo bitijer gosti na Stanove stižu kao posljednja momčad lige, dok su Zadrani u prošlom kolu pobjedom na teškom gostovanju kod Kamena navijestili kako će na čelu s novim trenerom Vjeranom Simunićem u svakoj utakmici tražiti maksimalan učinak, odnosno pobjedu.

Pa iako je Val u ovom susretu autsajder ne treba ga shvatiti olako. Ipak je tu riječ o momčadi koja je prije četiri kola u Biogradu na Moru iznenadila tada vodećeg Primorca.

A da se protivnik shvaća vrlo ozbiljno potvrdio nam je igrač Zadra, Mateo Rončević.

„Pobjeda u prošlom kolu na gostovanju kod Kamena nas je podignula psihički i atmosfera je odmah bolja i potpuno je druga situacija u svlačionici. Mi u ovoj utakmici nećemo podcijeniti protivnika već ćemo ući maksimalno koncentrirani i svom snagom krenuti po tri boda i na taj način zaključiti ovu polusezonu koja nije bila onakva kakvu smo očekivali. Tri boda iz ove utakmice ipak bi nam bila kakva-takva utjeha.“

Utakmica se igra na Stanovima s početkom u 13 sati. Nakon ovog dvoboja u prvenstvu nastupa zimska stanka, a iduće, 16. Kolo na rasporedu je krajem veljače iduće godine.

 

Foto: NK Zadar facebook