19 tra 2024
Nogometaši Zadra upisali vrijednu pobjedu u gostima kod Kamena!
Naslovna slider

Nogometaši Zadra upisali vrijednu pobjedu u gostima kod Kamena!

Nogometaši Zadra upisali su svoju drugu pobjedu na gostovanjima u ovosezonskoj Trećoj HNL jug. Na uvijek neugodnom terenu u Ivanbegovini Zadrani su u 14. kolu s 2:1 pobijedili domaći Kamen.

Od prve minute gosti su se pokazali u boljom svijetlu, a rezultat toga je pogodak Anića već u 4. minuti. Imao je nakon toga Zadar nekoliko prilika i kontrolu igre ali je ipak u 37. minuti Kamen izjednačio preko Banića. A onda je u 72. minuti prvo Pranić pogodio stativu, a minutu nakon toga Jurić udarcem iz slobodnog udarca postavio konačan rezultat.

Vjeran Simunić tako je nakon remija u debiju već u drugoj utakmici stigao i do prve pobjede.

„Ima desetak dana otkako sam stigao u klub i bilo je vrijeme da pokažemo i na terenu što smo radili na treninzima. Ovo je jako neugodan teren i protivnik i odigrali smo taktički jako dobru utakmicu. Sve je danas izgledalo puno bolje nego protiv GOŠK-a i čini mi se da nam je ova pobjeda dala vjetar u leđa jer vidim koliko su moji igrači sretni nakon nje.“

Zadrani su novom pobjedom sada skočili na šesto mjesto prvenstvene ljestvice s 21 bodom. Do početka zimske stanke ostalo je za odigrati još samo jedno kolo u kojem će Zadar na Stanovima ugostiti momčad Vala.