Igor Banović: Lokomotiv uvijek teži borbi za vrh i plasmanu u europska natjecanja

Zadarski nogometaš Igor Banović novi je igrač bugarskog Lokomotiva iz Plovdiva. Prije toga odradio je dvije sezone u Moldaviji u Milsami Orheiu. Kako je došlo do angažmana u Bugarsku.

“Sve se odigralo brzo, nedavno su u taj klub došli kao trener Bruno Akrapović i pomoćnik mu naš Želimir Terkeš. Kontaktirao me Terkeš, rekao je da Akrapoviću treba jedan igrač mojih osobina i vrlo brzo smo dogovorili suradnju na godinu i pol dana. Tu sam više od tjedan dana i imam samo riječi hvale na sve do sada”.

Ambicije kluba dosta su visoke.

“To mi se posebno sviđa. Ipak je riječ o jednom od boljih klubova u Bugarskoj i teže uvijek biti u vrhu domaćeg prvenstva te na taj način izboriti i igranje u Europi. Četiri utakmice su ostale do kraja prvog djela prvenstva, nalazimo se na osmom mjestu i planiramo sada u pohod prema vrhu”.

Kada očekuje svoj debitantski nastup.

“Ako registracija prođe uspješno mogao bih zaigrati već za dva dana u derbiju s Ludogoretsom. To bi bilo odlično. Ipak, prvenstveno mi je sada želja u ova četiri kola koliko će se još igrati do stanke pomalo uhvatiti ritam, zatim odraditi prave pripreme jer ipak nisam igrao pet mjeseci. Sretan sam i vjerujem da ću ovdje ostaviti dobar dojam. Još jednom zahvaljujem Akrapoviću i Terkešu što su me pozvali, nastojat ću im to sve vratiti svojim dobrim igrama na travnjaku”.

Komentari

%d blogeri kao ovaj: