Radetić i Brzica: Zvezda jest favorit ali do novih bodova neće stići lagano

Šesto kolo A2 regionalne Triglav vaterpolo lige donosi ovog petka na zadarskom Višnjiku ogled između vaterpolista Zadra 1952 i momčadi Crvena Zvezda iz Beograda. Tim povodom dvojac iz zadarskog kluba, trener Ivo Radetić i vratar Ivo Brzica najavili su taj sraz.

“Nije sporno da je Zvezda veliki favorit, ne samo u ovom susretu nego i cijelog prvenstva. Riječ je o odličnoj momčadi koju s klupe vodi izbornik Srbije, Savić. Njihove ambicije su A-1 liga i sve su tome podredili. Mi ćemo pokušati sve napraviti da ih možda i iznenadimo, nikome ne priznajemo da je bolji dok to ne dokaže. bazen je mjerilo svega. Dečki su spremni, motivirani, igramo dobro ove sezone. Istina, još nemamo pobjedu i od toga ne bježimo. Uvjeren sam da ćemo i do toga uskoro doći, zašto ne već ovog petka” – istaknuo je Ivo Radetić.

Posla će sigurno na golu dosta imati Ivo Brzica.

“Ha, ha, u to uopće ne sumnjam ali spreman sam. Kao što sam još prije i rekao nisam bio u posebnoj formi kad sam došao, sada je to već puno bolje. Dečke moram pohvaliti, puno tih udaraca suparnika sada završava i u bloku. Slušaju, željni su učenja i u sebi imaju veliki potencijal. Zvezda, što reći, izvrsna momčad ali idemo se “potuči” s njima. Vjerujem da neće doći do pobjede lako. Zašto ne bismo mi protiv njih ostvarili svoje prvo slavlje. Očekujem i dobru posjetu na bazenu, protivnik je atraktivan i tko god dođe sigurno će uživati”.

Susret će se igrati s početkom u 19 sati. Pozivnicu ste dobili. Dođite i uživajte u ogledu ova dva sastava.

 

Komentari

%d blogeri kao ovaj: