P. Knežević: Uz Zagreb i Pulu, Zadar će biti domaćin WSB boksačke lige

Predsjednik Zadarskog boksačkog saveza Petar Knežević na nedavno održanoj Skupštini HBS-a dobio je još jedan četverogodišnji mandat kao član Izvršnog odbora HBS-a. Uz njega još jedna osoba od sada je na važnoj dužnosti. O kome je riječ, Knežević je dodao.

“Petar Špika je novi predsjednik Nadzornog odbora uz legendarnog Željka Mavrovića. Mislim da je to velika stvar za zadarski boks. Dobro smo pozicionirani u Savezu i to je ono što nas čini sretnima. To moramo dobro iskoristiti i podignuti stanje kod nas u Zadru na jedan veći nivo”.  

Sve je dogovoreno, Hrvatska će od sljedeće godine imati svoj tim, Hrvatski vitezovi u Svjetskoj WSB ligi. Ono što je nama posebno drago je da će jedan meč biti odrađen i u Zadru.

“Upravo tako, domaćini Hrvatskoj tako će biti Zadar, Zagreb i Pula. To je izvrsno, ne sumnjam da ćemo biti izvrsni domaćini i da će naši sugrađani uživati u vrhunskom boksu. Kako stvari stoje mi bi trebali biti u skupini s Jordanom, Marokom i Italijom”. 

Ima li još nekih novosti vezanih za zadarski boks.

“Osnovan je još jedan klub, BK Bandog pod vodstvom Roberta Modrića dok su njegovim putem krenuli i Niko Marketin te Vedran Bajlo. Također, trojica naših boksačkih djelatnika Ivo Vuleta, Tomislav Torić i Dragan Vidajić u Sloveniji su na seminaru dobili međunarodne licence, AIBA zvjezdicu koju od ranije još imaju Neno Mitrović i Mario Nikolić. U planu je uskoro i organiziranje sudačkog seminara u Splitu ili Zadru kako bi i na tom polju naši Zadrani koji vole boks a žele možda postati suci dobili priliku da to i ostvare”. 

Komentari

%d blogeri kao ovaj: