25 tra 2024
Odbojkašice Zadra kod Drenove došle do boda. R. Kresoja: Šteta, mogli smo do sva tri!
Naslovna slider

Odbojkašice Zadra kod Drenove došle do boda. R. Kresoja: Šteta, mogli smo do sva tri!

Odbojkašice Zadra poražene su u dvoboju 6. kola Prve lige u gostima kod Drenove s 3:2 u setovima. Iako je bod s ovog uvijek neugodnog gostovanja uistinu vrijedan rezultat, u taboru Zadra s njim i nisu bili baš previše oduševljeni. Naime, Zadranke su u Rijeci odigrale jednu hrabru utakmicu u kojoj je mrvica nedostajala da se kući vrate s punim plijenom. Detalje utakmice ponudio nam je njihov trener, Robert Kresoja.

„Sve u svemu jedna dobra utakmica u kojoj smo mogli doći i do sva tri boda. Nažalost, bili smo zakinuti u drugom setu kada nam nije priznat jedan čist poen s kojim bi poveli 2:0 u setovima. Na kraju smo na poen razliku izgubili 3:2 ali ovog puta stvarno ne mogu ništa prigovoriti svojim igračicama. Kod njih se vidjela jedna želja, htjenje i snaga i na tome im mogu samo čestitati. Sada nam dolaze tri utakmice u kojima moramo uzeti maksimalan broj bodova i onda će biti sve super.“

Zadranke su i nakon ovog kola ostale na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice sa 10 bodova. U idućem kolu naše odbojkašice na Višnjiku dočekuju Đakovo, susjednu ekipu na tablici koja za Zadrankama zaostaje četiri boda ali uz utakmicu manje. Bit će to ujedno i posljednja utakmica prvog kruga osnovnog dijela prvenstva nakon koje će odbojkašice Zadra u goste ekipi Brda s kojom su otvorili ovosezonsko natjecanje u Prvoj ligi.

REZULTAT:

ŽOK DRENOVA – OK ZADAR 3:2

(23:25, 26:24, 25:19, 18:25, 15:13)

 

Foto: OK Zadar facebook