K. Jurjević najavio utakmicu u Hrvacama: Moramo odigrati muški ukoliko želimo do novih bodova!

Vrijeme čitanja: < 1 min

Nogometaši Zadra nakon domaćeg slavlja protiv Jadrana iz Ploča danas pred sobom imaju novi izazov na gostujućem terenu. Naime, u 12. kolu Treće HNL jug igrači trenera Leopolda Burčula gostuju kod Hrvaca, petoplasirane momčadi lige koja za vodećom Croatijom iz Zmijavaca zaostaje tek šest bodova. Pred Zadranima je tako novi težak zadatak da sa gostovanja donesu nove bodove pogotovo ako se zna da su naši nogometaši u dosadašnjem dijelu sezone van Stanova upisali tek jednu pobjedu.

No, isto tako mora se istaknuti kako su Zadrani u posljednje tri utakmice bez poraza i kako na krilima tog dobrog rezultata i atmosfere na ovo gostovanje putuju odlučni da se kući vrate s pokojim bodom. Vratar Zadra, Karlo Jurjević.

„U posljednje tri utakmice uhvatili smo sedam bodova što je dobar učinak. No sad nas očekuje jedno teško godstovanje i bilo bi lijepo vratiti se neporažen i nastaviti ovaj pozitivan niz. Te posljednje tri utakmice podignule su nam samopouzdanje i daju nam nadu da ćemo tako i ostaviti. Što se Hrvaca tiče to je jedna čvrsta, domaćinska ekipa, može se reći jedna klasična treće ligaška momčad. Mi ćemo morati odigrati jednu mušku utakmicu i pokušati doći do novih bodova koji su nam itekako potrebni kako bi polusezonu okončali na najbolji mogući način.“

Utakmica počinje u 14 sati. Dodajmo i kako u isto vrijeme počinje i dvoboj u Stobreču u kojem tamošnji Primorac dočekuje Primorac iz Biograda na Moru.

 

Foto: Antonio Pejić/NK Zadar facebook