J. Kartelo nakon novog slavlja kuglača Zadra: Protiv Željezničara smo ostvarili najbolji rezultat sezone!

Vrijeme čitanja: < 1 min

Još jednu sjajnu utakmicu odigrali su kuglači Zadra. Ovog puta u 6. su kolu bez velikih problema svladali karlovački Željezničar i to sa glatkih 8:0 i ukupnim zbirom poena od 3634:3332. Odličnom kolektivnom igrom Zadrani su došli i do najboljeg rezultata sezone, a najviše čunjeva na današnjem susretu, njih 627, srušio je u redovima Zadra Luka Ukalović. Osvrt na utakmicu donosi igrač Zadra, Josip Kartelo.

„Odigrali smo fantastičnu utakmicu, pobijedili sa 8:0 i srušili najbolji rezultat ove sezone. Mislim da brojke govore same za sebe. Luka Ukalović i Marko Jeličić sjajno su odradili svoj posao na početku dvoboja, nastavili su ga Mario Baljak i Stanko Čota, a dovršili Marin Colić i ja. Uistinu rezultat za pamćenje ove sezone.“

Zadrani i nakon ovog kola sa 12 bodova čvrsto drže prvu poziciju bez ijednog poraza i sjajnim set količnikom od 100,5:43,5. Drugoplasirana Istra sada za našim kuglačima zaostaje tri boda, dok je na trećem mjestu Vrlika s 8 bodova.

Zadrani bi i u sljedećem, sedmom kolu trebali produžiti niz nepobjedivosti jer gostuju u Trilju kod Bojovnika, momčadi koja se sa samo 3 boda nalazi na pretposljednjem mjestu tablice.