STK Donat s nove dvije pobjede usamljen na vrhu tablice

Vrijeme čitanja: < 1 min

Nove dvije pobjede u nastavku Prve lige ostvarili su stolnotenisači zadarskog Donata. Na gostovanju kod Svete Nedjelje slavili su rezultatom 4:0 isto kao i kod Samobora. Zadrani se s maksimalnim učinkom od svih sedam pobjeda nalaze usamljeni na prvom mjestu. Povratak u Superligu sve je izgledniji.

Kako je to izgledalo u ogledu sa Svetom Nedjeljom. Prvo je T. Zubčić pobijedio A. Čurina 3:0, nakon toga je A. Goja bio bolji od H. Mihalića također 3:0, te je I. Zeljko pobijedio M. Ladovića istim rezultatom. Za kraj je par I. Zeljko -T. Zubčić pobijedio par L. Kantoci – H. Mihalić.

Što se tiče ogleda sa Samoborom to je izgledalo ovako. Ponovno je susret otvorio T. Zubčić pobjedom nad D. Ilijić-Šurbekom rezultatom 3:1. Nakon toga je A. Goja imao malih problema sa T. Gladom, gubio je 2:1 u setovima, ali preokreće te pobjeđuje sa 3:2. I. Zeljko pobjedom od 3:1 nad mladim P. Znikom postavlja ukupni rezultat na 3:0. Za posljednji bod te ukupnu pobjedu od 4:0 pobrinula se kombinacija T. Zubčić-I. Zeljko koja je pobijedila par D. Ilijić-Šurbek-P. Znika rezultatom 3:0.

STK Donat još preostaju zadnja dva kola prvog djela za dva tjedna. Prvo idu u goste STK Srdoči u Rijeku, te kasnije u istom danu gostovat će i kod STK Pula u Puli.