14 lip 2024
Roko Jurišić i Vice Donat Magaš: “Na našem bazenu nikome ne priznajemo da je bolji”
Naslovna slider

Roko Jurišić i Vice Donat Magaš: “Na našem bazenu nikome ne priznajemo da je bolji”

Subota donosi četvrto kolo A2 regionalne vaterpolo lige. Zadar će na svom bazenu ugostiti momčad Vojvodine iz Novog Sada. U dosadašnjem djelu prvebstva Zadrani su bez pobjede, imaju dva poraza u tri odigrane utakmice dok je Vojvodina na omjeru od dvije pobjede i jednog poraza.

Igrač Zadra, Roko Jurišić veseli se ogledu s Vojvodinom.

“Riječ je o momčadi koja je prošle godine bila u društvu najboljih i sigurno se tamo želi vratiti nakon jedne sezone izbivanja. Opasni su, međutim, mi na našem bazenu nikom ne priznajemo da je bolji od nas. To tek svi trebaju dokazati. Spremni smo i sve ćemo uraditi da bodovi ostanu u Zadru. Pozivam sve naše sugrađane da dođu i pomognu nam, to bi nam puno značilo”.

Slično kao Roko razmišlja još jedan mladac u redovima Zadra, Vice Donat Magaš.

“Ove sezone smo ipak iskusniji nego što je to bio slučaj lani. I suparnici sada malo drukčije gledaju na nas. Veseli me još jedan izazov koji nas očekuje. Dobro smo trenirali ovaj tjedan, idemo sada to pokazati i u bazenu. Ne bojimo se nikoga, više nema niti treme. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i ukoliko nam se ukaže prilika da stignemo do pobjede da ćemo ju znati i iskoristiti”.

Susret će se igrati s početkom u 18 sati. Ulaz je slobodan, iskoristite subotnje poslijepodne na najbolji mogući način, navratite do bazena, sigurno nećete požaliti.