27 stu 2021
Tri posade JK Uskok osvojile prva tri mjesta na PH klase 420 za juniore. Bravo.
Naslovna slider

Tri posade JK Uskok osvojile prva tri mjesta na PH klase 420 za juniore. Bravo.

Vrijedna ostvarenja iza su mladih predstavnika Jedriličarskog kluba Uskok. Šestero njihovih jedriličara nastupilo je u Makarskoj na prvenstvu Hrvatske u olimpijskim i neolimpijskim juniorskim i seniorskim klasama. Rezultati su izvrsni.

Državni prvaci u juniorskoj konkurenciji klase 420 postali su Antonia Kuštera i Maris Bašić. Drugo mjesto osvojile su njihove klupske kolege Matija Pintarić i Mikael Marvin dok su treći bili još jedni Uskokovci, Petra Lukačić i Darija Perić.

Robert Sandalić, sportski direktor JK Uskok.

“Zadovoljni smo i sretni postignutim od naših mladih jedriličara. Njihov marljiv rad na treninzima daje rezultat i drago mi je posebno radi njih. Uloženo u ovaj sport pomalo im se vraća i neka samo i dalje budu toliko predani. Imaju potencijala i sve je na njima da ove rezultate kasnije potvrđuju i u seniorskim vodama”.

Prva sljedeća akcija predstavnika JK Uskok bit će već sljedećeg vikenda. Njihov krstaš Gringo 2 nastupit će u Šibeniku na državnom prvenstvu dok su u tijeku i pripreme za regatu Svetog Krševana u konkurenciji optimista.