Po prve domaće pobjede danas kreće OK Zadar; Odbojkaši dočekuju Croatiju, odbojkašice Azenu!

Vrijeme čitanja: < 1 min

Po prvu domaću pobjedu danas kreću seniori i seniorke Odbojkaškog kluba Zadar. U dvoboju trećeg kola Prve domaće lige odbojkaši će nakon dvije uzastopne pobjede, Trnje u prvenstvu te Šibenik u Kupu, pokušati vezati i treću i to protiv još jednog zagrebačkog kluba, Croatije. Ivan Kokić.

„Iskreno nadamo se boljem rezultatu nego što je bio onaj u prvoj domaćoj utakmici protiv Rovinja. U tom smo dvoboju ispustili šansu koju, ako nam se ponudi, sigurno nećemo ispustiti danas. O protivniku ne znamo baš previše ali se i ne zamaramo time. Ako mi budemo pravi onda u našoj dvorani nitko nije favorit. Dat ćemo sve od sebe i vidjeti na kraju jeli to bilo dovoljno.“

Odbojkašicama, pak, u goste stiže stara mušterija, Azena iz Velike Gorice. U dosadašnjih osam međusobnih dvoboja Zadranke uvjerljivo vode u pobjedama sa 7:1, a još boljem skoru nadaju se i nakon današnje utakmice. Iako je trener Zadra Robert Kresoja prilično oprezan u davanju velikih najava.

„Treba zadržati taj pobjednički duh i kod kuće pobjeđivati jer onda se puno lakše trenira, igra i sve ostalo. Nažalost, o današnjem sastavu Azene ne znamo baš previše. To je ekipa koja nema pomladak i koja svake godine dovodi nove igračice pa je nemamo baš prilike gledati po kadetskim i juniorskim turnirima na kojima nastupamo. No, unatoč svemu optimist sam kada je riječ o današnjoj utakmici.“

Odbojkašice Zadra i Azene na parket dvorane broj 4 Športskog centra Višnjik istrčat će u 17 sati, dok je dvoboj odbojkaša Zadra i Croatije na rasporedu od 19.

 

Foto: Sport023