Odbojkaši Zadra u drugom kolu Prve lige gostuju kod Trnja, odbojkašice gošće Kostrene!

Vrijeme čitanja: 2 min

Nakon domaćih poraza na otvaranju nove sezone u natjecanju Prve domaće lige, odbojkaši i odbojkašice Zadra danas u drugom kolu ovog natjecanja gostuju kod Trnja, odnosno Kostrene.

Odbojkaše u Zagrebu očekuje Trnje koje je u prvom kolu bilo slobodno. Razlog više za dodatan oprez jer informacija o sastavu zagrebačke momčadi i nema baš previše.

Kapetan Zadrana, Antonio Surać.

„Pa nemamo baš neke pouzdane informacije o tome kako ove sezone izgleda momčad Trnja. No, poučeni iskustvom igranja ove lige znamo kako su u njoj sve ekipe al pari jedna drugoj s malim oscilacijama. Stoga se i ne trebamo previše opterećivati protivnikom. Svaka utakmica je otvorena i mi jedino s maksimalnim angažmanom možemo doći do pobjede. To je ono što očekujemo u Zagrebu. Pružiti maksimalnu borbu pa neka pobjedi bolji.“

Odbojkašice će, pak, u goste Kostreni koja je u prvoj utakmici sezone s 3:0 poražena u gostima kod Drenove.

Kapetanica Zadra, Lucija Pavin.

„Ono što nam je primarni zadatak u ovom susretu jest količinu grešaka, kojih je bilo podosta u utakmici protiv Brda, svesti na minimum. Ako u tome uspijemo, i ako svaka od nas da sve od sebe, tek onda se možemo nadati povoljnom ishodu današnjeg dvoboja.“

Odbojkaši svoj susret protiv Trnja u Zagrebu igraju s početkom u 13 sati, dok je dvoboj odbojkašica Kostrene i Zadra u rijeci na rasporedu od 16 sati.

 

Foto: Sport023