P. Milin: Cilj je stvoriti olimpijskog pobjednika

Vrijeme čitanja: < 1 min

Iza predstavnika Veslačkog kluba Jadran još je jedna uspješna sezona. Osvrt na učinjeno dao je trener u klubu Petar Milin.

„Zadovoljni smo,osvojili smo devet medalja na državnim prvenstvima, imali smo i dva reprezentativca, jednog juniorskog i jednog seniorskog. Ono što me posebno veseli je način na koji smo odradili posljednje tri regate, pogotovo onu u austrijskom Villachu”.

Godinama potvrđujete svoju kvalitetu.

„Imamo konstantu, ono što zacrtamo na početku sezone to smo do sada uspijevali i realizirati. Tu je uvijek želja da imamo državnog prvaka i što više medalja tijekom sezone. Dajemo sve od sebe iako uvijek znamo da može i bolje, tome i težimo”.

Novih članova, polaznika, imate li.

„Interes je dobar, imamo dvadesetak novih članova, obilazimo i škole, predstavljamo svoj program kako bi u klub doveli nove buduće veslače. Organizirali smo i prvenstvo osnovnih škola, sve radi što veće populacije ovog sporta koji u našem gradu ima dugu tradiciju. Nekolicini djece se to i svidjelo te su nam se i pridružili”.

Stručni kadar u klub.

„Tu su uz mene još kao treneri Daniel Bajlo, Marko Dragičević i Branimir Vujević dok svakako vrijedi istaknuti i veliku ulogu predsjednika Joška Matulića. Dobro surađujemo, sve u cilju što veće kvalitete veslanja u Zadru. Stručno smo dobro pokriveni, i svima nama je cilj stvoriti olimpijskog pobjednika. Put nije lagan ali to je ono što nas motivira”.