16 tra 2024
Bravo Roko i Martine. Sretno i dalje.
Naslovna slider

Bravo Roko i Martine. Sretno i dalje.

Mladi zadarski boksači i hrvatski reprezentativci, Roko Bukvić i Martin Grgec ostvarili su pobjede u međunarodnim boksačkim mečevima protiv talijanskih predstavnika Angia Mersorta i Đemasa Mestra koji su se održali u talijanskoj Veneciji.

Bukvić nastupio je u juniorskoj kategoriji do šezdeset kilograma i uvjerljivo je pobjedio Mesorta, jednoglasnom sudačkom odlukom i rezultatom 3:0. S druge strane, Martin Grgec kojemu je ovo deseti boksački meč, također je uvjerljivo slavio rezultatom 3:0 u kategoriji do šezdeset i devet kilograma kao mlađi senior.

Iza zadarskih boksača su još dva međunarodna susreta, i ovog puta su dokazali kako kontinuirano i kvalitetno rade sa svojim trenerima. Treneri Roka Bukvića, Niko Marketin i Vedran Bajlo su jako zadovoljni nastupom svog boksača, a posebno jer on dolazi nakon nastupa na nedavnom Europskom prvenstvu u Bugarskoj.

Martinov trener Antonio Zubčić, također nije krio zadovoljstvo nakon odrađenog meča u Italiji. Puno sreće želimo dečkima i njihovim trenerima i u novim izazovima koji će ubrzo stići.