01 lis 2023
Tenis: HUT 500 – Club Funimation Borik Open 2017
Naslovna slider

Tenis: HUT 500 – Club Funimation Borik Open 2017

Tenis klub Borik i Falkensteiner Club Funimation Borik ponosno objavljuje organizaciju HUT 500 – CLUB FUNIMATION BORIK OPEN 2017 turnira (Hrvatska Unija Tenisača) koji će se održati 29.09.-01.10.2017 u Zadru (Puntamika-Borik).

Pozivamo sve prijatelje tenisa grada Zadra, kolege iz drugih gradova i teniskih klubova da nas posjete i uživaju u čarima što će doživjeti na turniru, players partyu i društvu koje se okupi.

Toni Dujmenović, direktor turnira.

“Sve je spremno, veselimo se još jednom teniskom događaju na našim terenima. Očekujem dobar odaziv. mnogo ljudi i u našem gradu igra rekreativno tenis. Krenula je i teniska liga rekreativaca. Pozivam sve da nam se pridruže, dođu i zaigraju tenis. Dobre zabave nikom neće nedostajati”. 

Za sve detalje slobodno posjetite sluzbenu stranicu HUT-a i pogledajte kategorije za natjecatelje (pojedinačno i parovi), te vezano za sve kontakt informacije.

Pomoći ćemo sa organizacijom smještaja za sve sudionike i njihovu pratnju, te im omogućiti povoljan smještaj u Falkensteiner hotelu Club Funimation koji se nalazi uz tenis terene.

Link kalendara HUT-a:
http://www.hut.hr/turnir.php?var=162