28 ruj 2023
Zdenka Zrilić puna dojmova nakon IV. ZBT-a; Kad vam Itoudis priđe i kaže kako očekuje poziv i dogodine, svaki komentar je suvišan!
Košarka

Zdenka Zrilić puna dojmova nakon IV. ZBT-a; Kad vam Itoudis priđe i kaže kako očekuje poziv i dogodine, svaki komentar je suvišan!

Polako se sliježu dojmovi nakon četiri dana vrhunske košarke na četvrtom izdanju Zadar Basketball Tournamenta, koji se prošlog tjedna od četvrtka do nedjelje igrao u dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku.Na turniru su sudjelovali CSKA, Fenerbahče, Khimki, Brose Bamberg, Bayern Minhen i Zadar, a ekipe se, unatoč činjenici da se radi o pripremnom turniru, nisu štedjele niti u jednom trenutku što je publika na tribinama itekako znala nagraditi. Uistinu je zadarska publika imala privilegiju uživati u majstorijama ponajboljih europskih košarkaša.

Zadovoljna turnirom bila je i njegova organizatorica, direktorica tvrtke S event, Zdenka Zrilić.

„Ja sam zaista presretna kako je prošao ovogodišnji turnir. Nisam našla nijedan propust u organizaciji što govori kako smo strašno dobro organizirana ekipa. Veseli me da možemo nastaviti dalje s našim projektima i sad nam ne preostaje ništa drugo nego početi se spremati za peti ZBT 2018. godine. Meni strašno puno znači kad mi priđe trener poput Dimitrisa Itoudisa i kaže kako očekuje pozivnicu i za iduće izdanje. Mislim da dodatni komentar o turniru nije potreban.“

Turnir će uz vrlo dobru košarku ostati upamćen i po milenijskoj fotografiji Šime Strikomana, a valja istaknuti i kako je ovogodišnji ZBT imao humanitarni karakter pa će sav prihod od prodanih ulaznica biti doniran Općoj bolnici Zadar.