21 lip 2024
M. Perinović: Očekivala sam više ali bit će bolje drugi put. Nadam se povratku u Švicarsku.
Naslovna slider

M. Perinović: Očekivala sam više ali bit će bolje drugi put. Nadam se povratku u Švicarsku.

Iza zadarske biciklistice Maje Perinović još je jedan nastup na velikoj smotri. Maja je sudjelovala na Svjetskom prvenstvu u cestovnom biciklizmu u Norveškoj. U jakoj konkurenciji osvojila je 45. mjesto.

“Uhh, utrka je bila jako teška, staza ima puno uspona i teži su nego što su mi se činili na treninzima. To nije ono što mi odgovara pa je i rezultat nešto lošiji od očekivanog. Nadala sam se plasmanu u 30, ali jučer nije išlo bolje od 45.mjesta. Nije ono što sam htjela, ali idemo dalje”.

Plan za dalje.

“Sad još nisam sigurna što je plan za sljedećih par tjedana, ali koliko znam nastavljam još malo s treninzima pa ću na odmor od sezone koja mi traje od 15.3. Trebam malo predaha, stvarno sam bila u jakom ritmu”.

Očekivanja od nove sezone.

“Letvicu uvijek podignem visoko. U studenom počinjem s pripremama za sljedeću sezonu, koju još ne znam u kojem ću klubu provesti. Za sad je najvjerojatnija kombinacija da ću se vratiti u UCI kamp i nastupati za njih na većini utrka. Naravno ako me pozovu a nadam se da hoće. Na državnim prvenstvima  ću voziti za svoj BK Zadar”.