28 svi 2023
Burčul uoči Junaka: U Sinju želimo uzeti sva tri boda, ali i s jednim bismo bili zadovoljni!
Naslovna slider

Burčul uoči Junaka: U Sinju želimo uzeti sva tri boda, ali i s jednim bismo bili zadovoljni!

Peto kolo u natjecanju Treće HNL regije Jug nogometaše Zadra vodi u Cetinsku krajinu, točnije u Sinj, gdje će snage odmjeriti protiv tamošnjeg Junaka. Zadrani su u prošlom kolu konačno skinuli veliki teret s leđa uspjevši kod kuće protiv biogradskog Primorca doći do pobjede i sva tri boda, a pogotkom Jurića riješili su se i uroka nerealizacije koji ih je pratio u prva tri kola. Nakon pobjede nad Primorcem uslijedilo je i slavlje u Kup natjecanju na gostovanju kod Slavonije, pa se Zadrani i u gradu Alke nadaju dobrom rezultatu. Trener Leopold Burčul:

“Junak je jedan respektabilan protivnik s dobrom momčadi. I oni su iskazali ambicije za visok rezultat ove sezone. Mi nismo odustali od naših ciljeva koliko god rezultat bodovono nije bio dobar nakon prva tri kola. Sad smo u Kup natjecanju prezentirali pobjedničku igru i u gostima i naš cilj je u Sinju ići na pozitivan rezultat. Tri boda bi bila izvrsna, ali niti s bodom nećemo biti nezadovoljni.”

Burčul je dodao i kako se nakon dvije vezane pobjede sada puno lakše diše.

“Pa kako ne. Možete zamisliti kako nam je bilo kroz ta prva tri kola. Naše ambicije se nisu mijenjale, a rezultat nije bio u skladu s njima. Sada nam je definitivno svima puno lakše.” 

Utakmica u Sinju između Zadra i Junaka počinje u 16 sati i 30 minuta. Recimo i kako u isto vrijeme počinje dvoboj u Biogradu na Moru gdje Primorac dočekuje vodeću Uraniu.

 

Foto: NK Zadar facebook