31 svi 2023
Svečanom ceremonijom u Zatonu otvoreno Svjetsko prvenstvo u minigolfu!
Naslovna slider

Svečanom ceremonijom u Zatonu otvoreno Svjetsko prvenstvo u minigolfu!

Svečanom ceremonijom koja je okupila svjetsku elitu jučer navečer službeno je otvoreno Svjetsko prvenstvo u minigolfu koje se po prvi put održava u Hrvatskoj. Prostrani minigolf tereni u naredna tri dana ugostit će preko 200 natjecatelja iz tridesetak zemalja te će ovo biti prvi put u povijesti da sudjeluju natjecatelji s ukupno pet kontinenata.

Vjerujemo da ćete na našim terenima za miniature, felt i adventure golf uspjeti predstaviti svoje profesionalne sposobnosti, ali i da ćete pronaći vremena za zabavu i aktivan odmor. Želimo s vama napraviti lijepe uspomene u našem naselju i nadam se da ćete se jednoga dana vratiti kao gosti sa svojim obiteljima“, rekao je Frane Skoblar, predsjednik uprave tvrtke Turisthotel d.d.

Natjecateljski dio ove sportske atrakcije počinje u srijedu, 20. rujna i trajat će tri dana. Titulu najboljih pokušat će obraniti reprezentacija Njemačke koja je prije dvije godine bila najbolja u timskoj igri u muškoj i ženskoj kategoriji kao i u individualnoj.

Organizatori iz Svjetske minigolf federacije izjavili su kako nikada dosad nisu imali ovako dobro podršku u produkciji i organizaciji velikog sportskog događaja.

 

Foto: Stipe Surać