28 svi 2023
1. Memorijal Zdravko Dacijar ovog vikenda na Višnjiku!
Naslovna slider

1. Memorijal Zdravko Dacijar ovog vikenda na Višnjiku!

Ispred odbojkaša i odbojkašica Zadra vrlo je uzbudljiv vikend. Nakon četiri tjedna priprema konačno su na red došle i utakmice. Naime, u spomen na dugogodišnjeg djelatnika OK Zadar Zdravka Dacijara u subotu i nedjelju u dvorani broj 4 Športskog centra Višnjik odigrat će se Prvi memorijalni turnir koji nosi njegovo ime. Muški dio ovog sportskog kolektiva svoj dio programa odigrat će u subotu, dok je turnir za žene na rasporedu dan kasnije. Više nam je rekao trener u OK Zadar, Marin Masnić.

„Ispred nas je Prvi memorijal Zdravko Dacijar u spomen na oca zadarske odbojke. U goste nam u muškom dijelu dolaze momčadi Bihaća i Splita, dok će se našim odbojkašicama suprotstaviti ekipe zagrebačkog Olimpika i Rijeke. S obzirom da je rječ o uistinu dobrim ekipama kako u muškom tako i u ženskom dijelu turnira, očekujemo dobru posjetu i podršku naših navijača. Vjerujem i kako će naši igrači i igračice u spomen na Zdravka dati sve od sebe i da će gledatelji imati što za vidjeti.”

Što se samih priprema tiče, Masnić kaže kako je zadovoljan odrađenim dosad.

„Pa vidjet ćemo sad na ovim pripremnim utakmicama koliko smo usvojili od početka priprema. Iako moram reći da sam zadovoljan kako su dečki radili jer su im radne obveze bile gotovo do početka rujna.“

Što se tiče samog sastava, Masnić je rekao kako je on uz manje izmjene ostao gotovo isti kao lani.

„Imamo tri odlaska na fakultete pa se samim time i ekipa na treningu dosta stanjila. Naravno, sad su na mjesta onih koji su otišli uskočili igrači iz mlađih selekcija i krećemo opet ispočetka. Nema prostora za nove igrače ili nekakva pojačanja tako sa u sezonu idemo s onim što imamo, dakle s domaćim igračima“, zaključio je Masnić.

Pogledajte i raspored utakmica koje odbojkaše i odbojkašice Zadra očekuju u subotu i nedjelju.

 

               SUBOTA 16.09.                                                                           NEDJELJA 17.09.

 

12:00 OK Zadar –  OK Bihać                                                             12:00 ŽOK Zadar – HAOK Rijeka

14:00 OK Split: OK Bihać                                                                  14:00 ŽOK Olimpik – HAOK Rijeka

16:00 OK Zadar – OK Split                                                               16:00 ŽOK Zadar – ŽOK Olimpik

 

Foto: eZadar.hr – RTL/Zadarskilist.hr