18 tra 2024
H. Vlašić, trener HKK Zrinjski: Puno očekujemo od sezone koja je ispred nas
Košarka

H. Vlašić, trener HKK Zrinjski: Puno očekujemo od sezone koja je ispred nas

S velikim nestrpljenjem novu sezonu na klupi HKK Zrinjski iz Mostara očekuje zadarski stručnjak, Hrvoje Vlašić.

Ambicije kluba dosta su visoke kako u prvenstvu Herceg Bosne tako i u natjecanju A-2 ABA lige koju će igrati ove godine.

„Na oba fronta želimo biti respektabilni i konkurentni. Svjesni smo da to neće biti lako. Državno prvenstvo je jako zahtjevno, dosta je ujednačenih momčadi koje kao i mi pucaju na sami vrh. Tu je Bosna, Sloboda, Kakanj te Široki. ABA A-2 ligi se posebno veselimo. Igranje u tom rangu je nešto što su svi u klubu s oduševljenjem prihvatili. Puno je tu kvalitetnih sastava, vidjet ćemo gdje ćemo mi biti na kraju plasirani“.

Upravo i radi sve navedenog momčad je vrlo rano krenula s pripremama.

„Tako je, davno smo startali. Želja mi je pripremni dio odraditi što bolje. Imali smo dosta poteškoća. Stalno nas ometaju neke ozljede a i Amerikanac Brumitt tek nam se pridružio.  Upravo radi tog ubitačnog ritma koji nas očekuje želim da se što bolje uigramo jer kasnije kad krenu obje lige i utakmice svaka dva dana, trebat će to sve izdražati na pravom nivou“.

Igrački kadar izgleda i više nego dobro.

„Slažem se, od ranije tu je Vedran Princ, također i Brumitt. Spomenut ću i ostale dečke Begića, Demića, Ljujića, Miličevića, Golemca, Sokolovića. Također, stigli su nam i Marko Šutalo i Marko Ramljak. Zadovoljan sam, imamo još vremena za uigravanje a sada je to i lakše kada smo krenuli s odigravanjem prijateljskih utakmica. Optimist sam i vjerujem u našu dobru sezonu“.

Foto: HKK Zrinjski