28 ruj 2023
Kuglači Zadra uspješni i u trećoj provjeri. Na Mocirama pao Velebit!
Kuglanje

Kuglači Zadra uspješni i u trećoj provjeri. Na Mocirama pao Velebit!

Kuglači Zadra polako se uigravaju za početak natjecanja u Prvoj B hrvatskoj kuglačkoj ligi koja za njih počinje 30. rujna, a otvorit će je u gostima kod Crikvenice. Iza naših kuglača ostale su tri prijateljske utakmice, a nije nevažno istaknuti kako su u sve tri na kraju došli do slavlja.

U ovoj posljednjoj u kuglani na Mocirama gostovao je Kuglački klub Velebit, a Zadar ga je kući ispratio s uvjerljivim rezultatom od 7:1. Lijepo je bilo u zapisniku vidjeti kako se na pravi način iz ozljede vratio Stanko Čota, a bodove u ovom susret uzeli su još i Marin Colić, Luka Ukalović, Marko Jeličić i Mario Baljak, dok je jedini koji je gostima prepustio jedan bod bio Ivica Perić.

Borba koja Zadrane na njihovom putu povrataka u Prvu ligu ove bi godine mogla biti jako zanimljiva. Naime, natjecanje Prve B lige podosta se izmijenilo. Sada je tu deset momčadi iz cijele Hrvatske od Istre do Šibenika, igra se dvokružno po sustavu svatko sa svakim i sigurni smo kako će i ove sezone pred našim kuglačima biti dosta izazova na koje će morati pronaći odgovor. Vjerujemo kako i hoće jer ekipa je dobro posložena i, kako su nam i sami rekli, jako željna povratka tamo gdje im je i mjesto. U Prvoj ligi!