28 svi 2023
Naglić nezadovoljan pristupom
Košarka

Naglić nezadovoljan pristupom

Košarkaši Zadra u drugoj pripremnoj utakmici uoči nove sezone sinoć su gostovali kod Škrljeva. Riječka momčad nakon produžetka slavila je rezultatom 86-83.

Zadrane je predvodio Filip Kraljević s 15 ubačaja, dok su po 13 ubacili Ivanov i Knowles.
Nisam zadovoljan igrom protiv Škrljeva, jednostavno nismo izgledali dobro na terenu. Bila je to utakmica koja je razotkrila sve boljke u našem sastavu. To je u neku ruku dobro, jer još stignemo reagirati i napraviti određene promjene. Škrljevo je jedna sasvim dobra momčad, a njihovi najiskusniji igrači Štemberger i Perković su odigrali na visokoj razini energetske igre i mlađim igračima pokazali pravi primjer kako se motivirano ulazi u svaku utakmicu. Ova turneja će nam poslužiti za uigravanje, ali i za promjene u momčadi ako bude potrebe za time – rekao je trener Aramis Naglić.

Momčad Zadra danas od 18 sati gostuje u Ljubljani kod Olimpije, dok su petak i subota rezervirani za nastup na turniru u talijanskom Jesolu.
Olimpija je jedan kvalitetan suparnik, snažniji od Škrljeva. Vjerujem da ćemo danas izgledati puno bolje jer će naši igrači ući puno ozbiljnije. Protiv Škrljeva je bilo određene doze podcjenjivanje protivnika s naše strane, što nam nikako ne služi na čast. Ipak, još smo u pripremnom razdoblju i očekujem da ćemo se dizati iz utakmice u utakmicu – poručio je Naglić.