08 lip 2023
D. Karlović: Barba Tomo je zaslužio ovakav turnir
Naslovna slider

D. Karlović: Barba Tomo je zaslužio ovakav turnir

Dva dana Krešin dom bio je domaćin 13. stolnoteniskog Memorijalnog turnira Barba Tomo Amižić. Organizatori su bili Stolnoteniski klub Donat, ŠC Višnjik i Grad Zadar.

Više od 200 sudionika bilo je nazočno kako u ženskoj tako i u muškoj konkurenciji. Uzrasne kategorije koje su bile zastupljene su mlađi kadeti, kadeti, juniori i seniori.

Rezime nakon završetka natjecanja dao nam je trener u STK Donat, Davor Karlović.

„Prezadovoljan sam, uistinu ovo je bio pravi praznik stolnog tenisa. Igralo se na 12 stolova na turniru koji od prošle godine ima najveći koeficijent. To puno govori, sve najbolje što Hrvatska trenutačno ima osim Gaćine, bilo je u Zadru. Barba Tomo je zaslužio ovakav turnir“.

Svoje predstavnike imao je i domaćin.

„Deset naših igrača je nastupilo u raznim uzrastima. Bili su dobri ali ja znam da mogu puno više i to od njih i očekujem. Samo pravim treningom sav svoj talent mogu u pravoj mjeri još i pretočiti u odlične igre na raznim turnirima. Sve je na njima“.

Organizirati jedan ovakav turnir s toliko natjecatelja nije baš lagano.

„Nije tu bilo problema, Zadar je uvijek bio i jest jedan od stolnoteniskih centara u Hrvatskoj, bez obzira što drugi misle. Uvijek smo bili dobri organizatori, ono što nas najviše veseli jest činjenica da su nam svi naši gosti čestitali na odličnom prijemu i organizaciji. Jedino što im je malo poremetilo planove je vrijeme pa se nisu uspjeli okupati. Sve drugo je bilo kako su rekli za čistu desetku. To je dovoljan pokazatelj da je turnir bio odličan. Hvala im“.