28 ruj 2023
Z. Veselinović: Sjećanje na Kneza ne blijedi, dapače sve je jače
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Košarka

Z. Veselinović: Sjećanje na Kneza ne blijedi, dapače sve je jače

Sve je spremno za još jedan Memorijalni 13. po redu košarkaški juniorski turnir „Tomislav Knežević“ u znak sjećanja na tragično preminulog bivšeg igrača KK Zadar.

Ni ove godine Zadrani nisu zaboravili svoga Kneza, u njegovu čast i ovog puta će zaigrati u Jazinama. Po običaju, osoba koja je uvijek zadužena za organizaciju ovog turnira je Zoran Veselinović iz KSZŽ.

„Radujem se još jednom izdanju ovog turnira. To su za sve nas koji smo poznavali Tomislava posebni dani. Ovo je najmanje što možemo napraviti za njega. Godine prolaze ali sjećanje na njega ne blijedi, dapače sve je jače“.

Igrat će se i ovog puta u juniorskoj konkurenciji.

„Istina, sudionici su Zadar, Sonik Puntamika, Split i Šibenik. Moja najveća želja je da ovaj turnir jednom postane seniorski. Međutim, još uvijek nismo pronašli način kako sve to organizirati. Ipak ne odustajem od te ideje, sve ćemo uraditi da i ona ugleda svjetlo dana“.

Poziv našim sugrađanima da dođu do Jazina.

„Apsolutno, imat će što vidjeti to je sigurno. Kod mlađih kategorija nema puno taktiziranja, igra se prava i zanimljiva košarka. Svi koji dođu vjerujem da će svojim kućama otići zadovoljni“.

Organizatori turnira su Košarkaški savez Zadarske županije i KK Zadar.