28 ruj 2023
U tijeku su upisi u Školu košarke i Košarkaški klub ABC Zadar sa sezonu 2017/18
Košarka

U tijeku su upisi u Školu košarke i Košarkaški klub ABC Zadar sa sezonu 2017/18

U Školu košarke vrši se upis djece rođene između 2005. i 2009. godine, dok se u selekcije kluba upisuju djeca rođena između 2001. i 2004. godine.

Treninzi Škole košarke se održavaju u jutarnjim i popodnevnim terminima (8:00 i 15:00 sati) u Dvorani 2 ŠC Višnjik, a selekcije kluba treniraju u večernjim terminima u osnovnoškolskim dvoranama.

Za djecu koja treniraju u Školi košarke postoji mogućnost prijevoza klupskim kombijima.

Više informacija možete saznati na brojevima telefona 091/326-3535, 095/196-3430 te 023/326-167 ili na klupskim web stranicama.

ABC ŠKOLA KOŠARKE

PROGRAM:

Samo ime govori ABC da škola daje temelje košarke. Otkrivanje TALENATA, turnire i utakmice prate renomirani stručnjaci kao i SKAUTI NBA LIGE. Osim treninga škola sudjeluje na raznim turnirima u zemlji i inozemstvu. Stvaranje natjecateljskog duha i karektera sportaša.

ŠTO DOBIVAŠ UPISOM U ŠKOLU KOŠARKE:

– DRUŽENJE I IGRA –
– NAUČIT ČEŠ IGRATI KOŠARKU POD VODSTVOM PRAVIH TRENERA –
– STEČI KARAKTER SPORTAŠA –
– POSTATI KOŠARKAŠ –
– OTVORITI VRATA VELIKIH KOŠARKAŠKIH KLUBOVA –
– PUTOVATI NA TURNIR U HRVATSKOJ I SVIJETU –
– NAUČITI POBJEĐIVATI –
– BITI ZDRAV –

JER U ZDRAVOM TIJELU JE ZDRAVI DUH !

Osnovni zadatak škole je animacija djece, pravilan i sportski razvoj, edukacija o ponašanju na sportskom terenu i van njega, razvijanje sportskog duha. Želja nam je da osim budućih košarkaških asova izgradimo i osobe koje će biti primjer ostalim generacijama. Naš rad nije nimalo lak, ali nema veće radosti za nas trenera od dječijeg osmjeha, sreće na njihovom licu i zadovoljstva koje nam pružaju u svakodnevnom kontaktu.