28 ruj 2023
D. Karlović: Nije niti smiješan podatak da po HSTS Zadar nije ni među 6 stolnoteniskih centara u državi. Pravi cirkus.
Naslovna slider

D. Karlović: Nije niti smiješan podatak da po HSTS Zadar nije ni među 6 stolnoteniskih centara u državi. Pravi cirkus.

U pripremama za novu sezonu su već izvjesno vrijeme i stolnotenisači zadarskog Donata. Sve to uspješno koordinira trener Davor Karlović.

“Krenuli smo još 15. srpnja, radili smo na fizičkoj pripremi, sada to kombiniramo sa stolnim tenisom. Zadovoljan sam, ide sve po zacrtanom programu i veselimo se  početku nove sezone od koje očekujemo jako puno”.

Donat je svoj sastav pojačao u velikoj mjeri.

“Jesmo, stigao je Tomislav Zubčič, tu je i Ivan Zeljko. To su dečki koji su i ranije igrali za nas. Ono što je sada promjena u odnosu na prije vezano za njih dvojicu je činjenica da oni sada žive ovdje u Zadru, neće dolaziti samo na utakmice. To je izvrsno, veliki dobitak za naš klub. Koristit ćemo ih dodatno i u radu s mladima. Uz naše mlade potencijale Filipa Miljatovića i Antu Ražova to je momčad za doigravanje Superlige”. 

Prije Superlige, Donat mora biti još prvak Prve lige kako bi to natjecanje tek i izborio.

“Slažem se, međutim, tu smo favoriti i ne bježimo od te uloge. Idemo po naslov i po Superligu. Sve drugo nas ne zanima”.

Prije početka natjecanja ovog vikenda bit će zanimljivo i na Višnjiku.

“Jedva čekamo još jedno izdanje “Memorijala Barba Tomo Amižić”. Bit će više od 200 natjecatelja u svim kategorijama. Dođite i pogledajte, uživat ćete. 

Na kraju smo pitali i Davora kako komentira podatak od strane direktora HSTS-a, Renata Čengića u kojem jedan Zadar a znamo koje je sve igrače dao i proizveo nije niti među 6 stonoteniskih centara u Hrvatskoj. To su Osijek, Pula, Split, Dubrovnik, Varaždin i Opatija.

“Ovo mi nije ni smiješno. To je toliko žalosno ali više me ništa ne može iznenaditi od ljudi koji vode hrvatski stolni tenis. Samo ću reći cirkus, prestrašno je to. Svaka čast svim gradovima ali bez Zadra to jednostavno ne ide”.