28 ruj 2023
Bokanjac 2017: Tin u finalu nakon penala bolji od Petrčana
Futsal

Bokanjac 2017: Tin u finalu nakon penala bolji od Petrčana

Nakon 15 dana dobrog hakla završen je malonogometni turnir na Bokanjcu. Glavni organizatori turnira Ivan Matešić i Luka Mrkić pobrinuli su se da ničeg ne nedostaje svim sudionicima i zato im čestitamo.

Naslovom se okitio MNK Tin koji je u finalu svladao vrlo dobru momčad Petrčana nakon šesteraca. Na samom početku utakmice Tin je preuzeo inicijativu te već nakon 10 minuta vodio 2:0 pogotcima Ivana Rodića i Šime Jakušića. Nakon toga trupe Žare Radmana se bude te preko Lovre Rančića najprije smanjuju, a onda i izjednačuju rezultat. U ruletu šesteraca Tin je bio sretniji i spretniji te na kraju zasluženo slave.

U utakmici za treće mjesto ekipa Tortuga Bar se nije pojavila, te momci sa Stanova odnose treće mjesto bez borbe. Na kultnoj “Brabor” Areni 15 dana pravdu su djelili Krešimir Zrilić, Damir Lerga i Jurica Musap.

Najbolji strijelac turnira je Andrija Pavić iz ekipe Bokanjac 2 koji je postigao 11 pogodaka, najbolji vratar je Kristijan Dražević iz Petrčana, a najbolji igrač Šime Jakušić iz Tina. Malonogometni turnir na Bokanjcu je jedini koji dodjeluje nagrade za najbolju petorku turnira, a ona se zove 5 asova, koju sponzorira Autoškola AS. U idealnoj petorci su se našli: Kristijan Dražević (Petrčane), Toni Katalinić (Tin), Šime Klarin (Petrčane), Šime Jakušić (Tin) i Frane Lipotica (Petrčane).